09. listopada 2020.

Studentski filmski festival STIFF traži volontere!

Studiraš na Sveučilištu u Rijeci? Voliš filmove i filmske festivale, zanima te kako funkcionira produkcija festivala i želiš se u nju uključiti ? Prijavi se!

STIFF film festival traži kreativne, poduzetne i vrijedne studentice i studente koji će postati dio organizacijskog tima sedmog izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala, koji se od 26. do 29.11.2020. odvija u Art-kinu u Rijeci.

STIFF-ov festivalski tim nudi ti znanje i iskustvo u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, dizajnu, snimanju, dokumentiranju. I da, masu dobrih filmova! Pročitaj opise volonterskih pozicija i apliciraj na tebi najzanimljiviju. 

Prijavni obrazac ispuni na poveznici.

ROK za slanje ispunjenog obrasca je do 20.10.2020.

Napomena:

Za ispunjavanje prijavnice potrebno je posjedovati valjani AAI@EduHr elektronički identitet Sveučilišta u Rijeci (AAI@EduHr korisnička oznaka/e-mail i zaporka). Studentice_i se trebaju ulogirati s _____________@student.uniri.hr. U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća vezanih za rad AAI@EduHr elektroničkog identiteta molimo vas da se obratite LDAP administratoru vaše sastavnice zaduženom za studente.

Pozicije:

1. PR i društvene mreže
Pozicija: Asistent/asistentica voditelja društvenih mreža STIFF-a
Opis posla: Osmišljavanje tekstova za društvene mreže, objava tekstova i administriranje službenih mrežnih i društvenih stranica festivala.

Opis_posla_PR 2020

2. Fotografija
Pozicija: Fotograf/kinja STIFFa
Opis posla: Fotografiranje i snimanje (dokumentiranje) glavnog i popratnog programa festivala

Opis_posla_foto 2020

3. Snimaje – video dokumentiranje
Pozicija: Snimatelj /Snimateljica STIFF-a
Opis posla: Snimanje (dokumentiranje) glavnog i popratnog programa festivala.

Opis_posla_snimanje 2020

4. Koordinator/ica popratnog programa
Pozicija: Koordinator/ica popratnog programa STIFF festivala
Opis posla: pomoć članovima festivalskog tima u planiranju i provođenju diskurzivnih aktivnosti i zabavnog programa festivala.

Opis_posla_koordinacija_popratni program 2020

Međunarodni studentski filmski festival / Student International Film Festival (STIFF) prvi je hrvatski međunarodni festival koji je posvećen isključivo studentskom filmu. Pokrenut je 2014. godine u produkciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, a ima za cilj predstavljanje najboljeg od svjetske studentske filmske produkcije.