27. svibnja 2024.

Sajam studentskih radova 2024 – PRIJAVE

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane UNIRI studentice i studente te alumne da prijave svoje radove i sudjeluju na novom Sajmu studentskih radova u Galeriji SKC. 

Sajam studentskih radova izložba je koja se već tradicionalno održava u Galeriji SKC s ciljem povećanja vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanja studentica i studenata sa širom javnosti. Pozivamo sve zainteresirane UNIRI studentice i studente te alumne da prijave svoje radove za izlaganje na ovogodišnjem Sajmu studentskih radova koji će se održati 20. i 21. 6. 2024. u Galeriji SKC.

Ovom značajnom izložbom nastojimo stvoriti prilike za nova poznanstva, zabavu, učenje, razgovor, ali i priliku da svi zainteresirani pronađu originalno i unikatno umjetničko djelo kojeg će poželjeti ponijeti kući. Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove koji će oživjeti izvan vaših glava i ateljea, radove koji će se rado „udomiti“, radove na koje ste toliko ponosni da ih jedva čekate izložiti javnosti!

Do sada je na ovoj izložbi izlagalo preko 70 različitih studentica i studenata, mladih umjetnica i umjetnika koji su udomili svoje umjetnine i predstavili se riječkoj publici.

Rok za prijavu je  13. 6. 2024. u 12:00, a pravo na prijavu imaju sve studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci te alumni koji su diplomirali u posljednje tri godine. Prijave se vrše online, ispunjavanjem pristupnog obrasca, a moguće je prijaviti najviše tri rada (tri serije rada ukoliko je riječ o manjim radovima kao što su print, nakit, itd.). Prijavom pristajete na organizacijske i tehničke uvjete provedbe izložbe. 

OBRAZAC PRIJAVE (ROK: 13. lipnja u 12 sati).

Za sva dodatna pitanja možete nam se javiti na skc.galerija@gmail.com