SKCjepivo (p)ostaje KUL

02. srpnja 2018.

SKCjepivo (p)ostaje KUL

Nakon nekoliko kura SKCjepiva (od prototipa kojim smo predstavljali studentske projekte do doziranja studentskim preporukama) napokon zaključujemo sezonu cijepljenja kulturom koja je procvjetala live. 🌼

Svakako ćemo i dalje pitati naše kul studentice i studente za preporuke, ali ćemo uz to dati i spotlight kul studenticama i studentima koji se bave nekim oblikom kulture i umjetnosti. Tako ćete pobliže moći saznati nešto više o poznatima ili tek upoznati neke nove kul ljude. KUL! Kreće predstavljanje Kulturno Umjetničkih Likova – kul studentica i studenata, kroz KUL projektić kojeg možete zapratiti na Instagramu @skc_ri.


 

U 2020. godini započeli smo s prvom kurom cjepiva s kojom smo predstavljali studentske projekte. U 2021. godini odlučili smo na vrijeme osigurati zalihe te isporučiti Studentsko Kulturno Cjepivo na našem novom Instagram profilu @skc_ri.

Medijski prostor prepun je poruka o važnosti cijepljenja oko čega se vode svakodnevne privatne i javne debate. A cijepiti se kulturom s vremena na vrijeme može biti jako korisno i dobro stoga smo nadogradili probni prototip i ove godine osigurali zalihe za isporučivanje Studentskog Kulturnog Cjepiva, svojevrsni vol. 2.

Bili zatvoreni, otvoreni, uživo ili online, možete nas pratiti jer zaliha u kulturi ima, a naše tjedne doze zaprimaju se u malim količinama kroz koktel studentskih kulturnih preporuka.

Prilika je to da saznamo kakvu kulturu konzumiraju UNIRI studentice i studenti i što nam preporučaju (koju knjigu, autora, predstavu, izložbu, novi album, stari film, …),ukratko motiviraju nas da pogledamo, poslušamo ili otkrijemo nešto novo.