SKC Natječaj 2022

PROVEDBA PROJEKTA

SMJERNICE ZA PROVEDBU PROJEKTA

SKC IZVJEŠĆE o provedbi projekta

SKC SMJERNICE za ispunjavanje izvješća


22.2.2022. REZULTATI

Na natječaj SKC-a za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2022. godini pristigle su ukupno 24 projektne prijave te su sve zadovoljile administrativnu provjeru čime su upućene Povjerenstvu na daljnje vrednovanje. Ukupan iznos traženih sredstava svih projekata iznosio je  200.712,02 kuna, a fond za dodjeljivanje sredstava iznosi 120.000,00 kn.

Zbog ukupnog fonda natječaja, kao i kriterija kvalitete, za financiranje je odabrano svih 24 projekta u ukupnom iznosu od 101.200,00 kuna jer je Povjerenstvo zadržalo pravo da ne raspodijeli sav iznos. Visina dodijeljenih sredstava utvrđena je na temelju evaluacija, traženoga iznosa financiranja i specifikacije troškova. Prijave su vrednovane prema sljedećim elementima: sadržaj i opis projekta, značaj projekta za studente, odnos financija i izvedbe, a pojedinačno se bodovalo ukupno 12 prijavnih kategorija. 

Uvid u konačni zbroj bodova kao i pojedinih kategorija (koje su ocjenjivane prema relevantnosti i kvaliteti) te povratnu informaciju komentara Povjerenstva možete pronaći na profilu gdje ste prijavili projekt pod opcijom "Ocjene".

Uvid u projekat s konačnom ocjenom, komentarom i dodijeljenim iznosom možete pronaći u kategoriji "projekti" -" izlistaj".

ČESTITKE svima! Voditelji i voditeljice projekta uskoro će dobiti poziv na potpisivanje ugovora, kao i prezentaciju o izvršavanju obaveza.Natječaj za financiranje studentskih projekata u 2022. – SZSUR & SKC

Otvoren je natječaj za financiranje svih studentskih programa na Sveučilištu u Rijeci u 2022. godini!

POSEBNA NAPOMENA: ove godine na natječaj SKC-a prijavljujete se pristupom aplikaciji na www.natjecaj.uniri.hr koja sadrži sve kategorije projekata, one koje provodi Studentski zbor te Studentski kulturni centar. Natječaj za programe iz kulture i umjetnosti provodi SKC, a sve ostale kategorije provodi SZSUR.

Pažljivo proučite kategorije, odaberite kategoriju kojoj pripada vaš projekt i prijavite se za financiranje.
Pojedini projekt možete prijaviti samo u jednoj kategoriji.


17.1.2022., SKC Natječaj 2022 - edukacija

Pripremite pitanja i nedoumice i priključite se Zoomu u srijedu (15h, 19.1.2022.) kada će profesor Dejan Durić otkriti taktike i strategije za što uspješniju projeknu prijavu! Direktna poveznica OVDJE.

Poveznica na snimku održane edukacije.


Rijeka, 23.12.2021. SKC Natječaj 2022

Sveučilište u Rijeci, Studentski kulturni centar raspisuje NATJEČAJ za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2022. godini.
Direktna poveznica na kategoriju "kultura i umjetnost" - SKC natječaj 2022.

Cijeli tekst SKC natječaja možete preuzeti na poveznici.

Rok za podnošenje prijava je 25. siječanj 2022. godine.Izvještaj o provedbi studentskih projekta 2020./2021.:

Drage studentice i studenti, prema ugovornoj obavezi, dužni ste ispuniti izvješće. Molimo sve voditelje i voditeljice da po završetku svojih projekata ispune i na skc@uniri.hr pošalju ispunjeni obrazac izvješća sa svim pripadajućim prilozima!
Preuzmi obrazac za IZVJEŠĆE OVDJE.

Napomena: Obavezno ispuniti narativno i financijsko izvješće. Nalaze se u istom excel dokumentu, u dva različita taba (sheeta).


2021 PRIJAVE PROJEKATA:

Prijave se vrše elektroničkim putem preko online aplikacije kojoj se može pristupiti na www.natjecaj.skc.uniri.hr. Nakon registracije (s korisničkim imenom i lozinkom po vlastitom izboru) prijavljujete projekt ispunjavanjem različitih kategorija prijavnog obrasca.

Kako se registrirati pogledajte ovdje: