29. rujna 2021.

VOLONTIRAJ NA 8. STIFF-u!

Studiraš na Sveučilištu u Rijeci? Voliš filmove, vizualnu umjetnost i druženje? Zanima te kako funkcionira produkcija festivala i želiš se u nju uključiti ? Prijavi se!

Tražimo kreativne i poduzetne studentice i studente koji će postati dio organizacijskog tima osmog izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala, koji se od 4. do 7.11.2021. odvija u Art-kinu u Rijeci.

STIFF-ov festivalski tim nudi ti znanje i iskustvo u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, dizajnu, snimanju, dokumentiranju. I da, masu dobrih filmova! Pročitaj opise volonterskih pozicija i apliciraj na tebi najzanimljiviju.

Prijavni obrazac ispuni na poveznici.

Rok za slanje prijava je 10.10.2021.

1.PR i društvene mreže

Pozicija: Asistent/asistentica voditelja društvenih mreža STIFF-a
Opis posla: Osmišljavanje tekstova za društvene mreže, objava tekstova i administriranje službenih mrežnih i društvenih stranica festivala. Više informacija na poveznici.

2. Fotografija

Pozicija: Fotograf/kinja STIFFa
Opis posla: Fotografiranje i snimanje (dokumentiranje) glavnog i popratnog programa festivala. Više informacija na poveznici.

3. Snimanje – video dokumentiranje

Pozicija: Snimatelj /Snimateljica STIFF-a
Opis posla: Snimanje (dokumentiranje) glavnog i popratnog programa festivala. Više informacija na poveznici.

4. Koordinacija popratnog programa

Pozicija: Koordinator/ica popratnog programa STIFF festivala
Opis posla: pomoć članovima festivalskog tima u provođenju različitih aktivnosti i popratnog programa festivala. Više informacija na poveznici.

5. Najavljivanje programa

Pozicija: Voditeljica/ Voditelj programa
Opis posla: Najavljivanje filmskih blokova i programa (pozivanje redatelja/ica na predstavljanje svojih filmova, proglašenje pobjednika festivala). Više informacija na poveznici.

6. Domaćini festivala

Pozicija: Domaćin/Domaćica gostima STIFF-a
Opis posla: Organizacijska podrška za boravak gostiju festivala. Više informacija na poveznici.

Vidimo se na festivalu!