24. siječnja 2023.

Vojko V @ 10. Impulse Festival

Impulse Festival ove godine slavi jubilarno 10. izdanje!
Riječki klupski boutique festival, i ove godine promovira dobru glazbu i urbanu kulturu. Aktivnosti koje će se održati u sklopu festivala (koncerti, projekcije filmova, tribine, sajam ploča) u središte stavljaju glazbu koja je festivalska glavna okosnica.

Od 17. do 23. travnja 2023. ovaj multimedijalni festival klupske glazbe riječkoj publici nudi niz koncerata i glazbenih edukativnih tribina, tradicionalni sajam ploča, film u Art-kinu i kul partyije. Studentice i studenti će opet karte moći kupiti po pretprodajnoj cijeni i na dan programa! Osim alternativnih glazbenika i sadržaja, bit će mjesta i za već provjerena glazbena imena. Jedan od njih svakako je Vojko V koji je ujedno prvi gost festivala.

22.4. VOJKO V @POGON KULTURE

Porinom nagrađeni reper opet dolazi u Rijeku i to u subotu, 22. travnja u Pogon kulture.. „Ne može“, „Pasta Italiana“, „Kako to“ i najnovija mu „Saborska penzija“ samo su neki od Vojkovih hitova čije publika zna od početka do kraja. Nakon rasprodane zagrebačke Tvornice kulture vrijeme je da riječka publika otkrije što se sve krije iza skorašnjeg albuma “Dvojko”.

Ove godine u ponudi je ponovno pogodnost za studentice i studente. Uz predočenje x-ice svi studenti i studentice riječkog Sveučilišta ostvaraju mogućnost kupovine ulaznica po pretprodajnoj cijeni i na dan programa (ako nije rasprodan).

Festivalske novosti i najave možete pratiti na FB ImpulsefestivalRi i Insta Impulse_festival.


Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, HDS-ZAMP i Zaklada Kultura nova.