25. svibnja 2024.

Večer Anonimnih Autora

U srijedu, 29. svibnja 2024. u ponovno otvorenom kultnom kafiću Teta Roža (Kumičićeva 55) održat će se prva (ikada!) večer Anonimnih Autora. Riječ je o studentskom projektu čiji je cilj unaprijediti i vrednovati studentsko stvaralaštvo koje je ujedno i anonimno kako bi fokus bio na samoj književnosti te stvoriti okruženje za čitanje istoga.

Nakon prikupljanja anonimnih književnih radova u srijedu slijedi predstavljanje zbirke u kojoj su objedinjeni. Ako volite dobru pisanu riječ, u srijedu dođite u Tetu Rožu u 19 sati gdje ćete moći prolistati i uzeti zbirku, te ono najvažnije – čitati i čuti anonimne radove, i poeziju i prozu.

Po završetku književnog programa slijedi druženje uz DJ-a belovica, 1/2 kolektiva “theusualsuspects”, koji će atmosferu upotpuniti zvukovima svih vrsta disco glazbe.

Upad je besplatan, a druženje traje do 02:00 sata.

Moja Rijeka


Voditeljica projekta je FFRI studentica Katarina Bošnjak, uz grupu studentica. Projekt se provodi uz potporu Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, a nastao je u sklopu zadatka jednog od kolegija Odsjeka za kulturalne studije u Rijeci.