11. svibnja 2023.

STUDENTSKI Vrisak

Pišeš? A da nisu seminari? Prozu, poeziju…?

Pošalji svoje radove i postani dio Studentskog VriskaPopularni sajam knjiga i festival autora, Vrisak, ovog rujna već tradicionalno će se održati u Rijeci, a studentice i studenti riječkog sveučilišta imat će svoje posebno mjesto u službenom festivalskom programu! Prijavite svoje radove i postanite dio super priče!

Kako pišete, kako zvučite? Prijavite se, neka se i vas čuje, neka se i vas čita.
Prijave su otvorene za sve studentice i studente koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska (prijaviti se mogu i nešto sramežljiviji za koje će se posebno organizirati čitanje njihovih radova).

Radovi mogu biti poezija i/ili proza , a za prijavu je potrebno poslati osnovne podatke i kratku biografiju te priložiti rad(ove).
VAŽNO! Radovi se prilažu isključivo u Word formatu, a moguće je priložiti više radova: jedan do tri prozna teksta (pojedinačno duljine do 5 kartica teksta) i ogledni primjer poezije (do 5 pjesama). Koristite Times New Roman stil, font 12, prored 1,5.

Odabrani radovi čitat će se na večeri Studentskog Vriska.

PRIJAVE su otvorene zaključno s 10.6.!

Prijavni obrazac moguće je ispuniti isključivo elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr (adresa e-pošte povezana s UNIRI korisničkim imenom – npr. ime.prezime@student.uniri.hr).

PRIJAVNI OBRAZAC

Ovaj posebni program provodi se u sklopu 10 godina Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.