11. svibnja 2015.

STIFF ON THE ROAD

 STIFF ON THE ROAD Program Catalogue  na ISSUU

Nakon uspješnog prvog, Student International Film Festival (STIFF) je na putu ka svojem drugom ostvarenju u listopadu 2015. Do tada marljivi tim STIFF selektora gleda preko 2000 filmova koji su pristigli na našu adresu. To znači još više predivnih studentskih filmova u kojima će Riječka publika moći uživati. U međuvremenu pripremili smo pravu putujuću filmsku poslasticu, program “STIFF ON THE ROAD”.

Prva destinacija je StudentCuts festival u Zagrebu. Program “STIFF ON THE ROAD” donosi najbolje od prošlogodišnjeg STIFF festivala. Uz šest nagrađenih filmova publika će imati priliku vidjeti i AUDIENCE PICKS – tri filma koja su osvojila riječku publiku.

STIFF_Plakat

Student Cuts Zagreb  je međunarodni studentski festival koji podupire i promovira razne oblike studentskih radova. Festival je prvi puta održan 16. i 17. svibnja 2014. godine kao filmski festival s motom „Od studenata za studente“ te je u potpunosti organiziran i realiziran od strane studenata uz potporu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Student Cuts se već u drugoj godini svoga postojanja uvelike proširio te je postao prvi studentski multisadržajni festival na 6 floorova koji se i ove godine 14. i 15.5. održava u samom srcu SD “Stjepan Radić“.

Međunarodni studentski filmski festival (STIFF) pokrenut je u produkciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci (SKC) te organiziran u suradnji s udrugom Filmaktiv, a cilj mu je predstaviti studentima i lokalnoj publici najbolje od svjetske studentske filmske produkcije. Dugoročni cilj STIFF film festivala je ojačati lokalnu filmsku i video industriju pružajući uvid u rad međunarodnih studentskih produkcija, potaknuti razvoj novih ideja te razviti međunarodnu suradnju u polju medijske produkcije.

 STIFF ON THE ROAD Program Catalogue  on ISSUU

Screen Shot 2015-05-11 at 11.25.09 AM

STIFF