20. rujna 2015.

“STIFF ON THE ROAD” gostuje u Pulskoj filmskoj tvornici

U iščekivanju sljedećeg izdanja STIFF-a (Međunarodni studentski filmski festival) koji će se održati u Rijeci od 1. do 3.  listopada 2015. u Art-kinu Croatia, festival vas časti izborom filmova s prošlogodišnjeg izdanja. Sljedeća stanica “STIFF ON THE ROAD” je Pulska filmska tvornica, gdje će pulska publika u četvrtak 24. rujna 2015, moći uživati u studentskim filmovima pristiglim iz raznih dijelova svijeta.

 STIFF ON THE ROAD Program Catalogue 

STIFF-ON_T-R

Dvosatna filmska poslastica “STIFF ON THE ROAD”, uz šest nagrađenih filmova donosi i AUDIENCE PICKS – tri filma koja su osvojila riječku publiku.

Pulska Filmska Tvornica je udruga koja stvara i podržava filmske autore te svojim znanjem uobličava njihove ideje. U njihovom Klubu svakodnevno se okupljaju filmski entuzijasti koji u poticajnom ambijentu razmjenjuju iskustva i ideje te razvijaju projekte za koje na raspolaganju imaju svu potrebnu logističku i tehničku potporu.

Međunarodni studentski filmski festival (STIFF) pokrenut je u produkciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci (SKC), te organiziran u suradnji s udrugom Filmaktiv, a cilj mu je predstaviti studentima i lokalnoj publici najbolje od svjetske studentske filmske produkcije. Dugoročni cilj STIFF film festivala je ojačati lokalnu filmsku i video industriju pružajući uvid u rad međunarodnih studentskih produkcija, potaknuti razvoj novih ideja, te razviti međunarodnu suradnju u polju medijske produkcije.

Više informacija o sljedećem izdanju STIFF-a možete pronaći na našem webu www.stiff.uniri.hr ili na našim socijalnim mrežama facebook: www.facebook.com/stiff.rijeka i twitter: @stiff_uniri.