25. rujna 2016.

STIFF ▷ Radionica pisanja filmske kritike

HVALA SVIMA NA INTERESU I PRIJAVAMA – RADIONICA JE POPUNJENA 🙂

Ususret 3. Međunarodnom studentskom filmskom festivalu (STIFF-u) Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci za sve zainteresirane studentice i studente treću godinu za redom organizira besplatnu radionicu pisanja filmske kritike.

Ako voliš filmove i uvijek imaš nešto za reći o pogledanom filmu ili jednostavno želiš naučiti pisati dobru filmsku kritiku, prijavi se na radionicu:

Do 30.9. na e-mail adresu skc@uniri.hr pošalji nam svoje podatke (ime i prezime / godina studija i fakultet (smjer) / e-mail i telefon kontakt), a mi ćemo te obavijestiti o upisu. Požuri – radionica je besplatna, a broj mjesta ograničen!

radionica-stiff

 

Nakon potvrđene prijave, prisustvuješ radionicama (3. – 7. listopada, od 18-20h) koje i ove godine vodi doc. dr. sc. Dejan Durić, profesor s Filozofskog fakulteta i filmski kritičar. Tijekom radionice analizirat će se tekstovi filmske kritike, problematizirati struktura i vrste filmske kritike, odgledati film te na primjeru njega pokušati primijeniti stečeno znanje. Radionica će te pripremiti i za pisanje kritika filmova u sklopu 3. STIFF-a.

 

12

Polaznice i polaznici prošlogodišnje radionice s voditeljem.