24. svibnja 2022.

Sajam studentskih radova

Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, i one koje će tek to postati, da 2.6.2022.

:: doživite umjetnost-zakačite se za umjetnost-zakačite umjetnost :: 

Nakon uspješnog projekta Rijeka umjetnosti iz 2020. i obostranog zadovoljstva izlagača i publike, napokon nastavljamo u sličnom tonu i pozivamo vas da se zakačite za umjetnost na našem Sajmu studentskih radova u Galeriji SKC. 

Ovogodišnja “vruća” verzija Sajma studentskih radova održat će se u četvrtak, 2. lipnja 2022., od 15 do 20h u Galeriji SKC u Rijeci. Druženje se kasnije nastavlja do 22 h uz Sve boje jazza. 

Pozivamo vas da se upoznate s radom APURI studentica i studenata, da se zakačite se za studentske radove i zakačite umjetnost 🙂

Ovom značajnom izložbom nastojimo stvoriti prilike za nova poznanstva, zabavu, učenje, razgovor, ali i priliku da svi zainteresirani pronađu originalno i unikatno umjetničko djelo kojeg će poželjeti ponijeti kući. 

Spajamo tako ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti koji se predstavljaju riječkoj publici. Čak 20-ak autora i autorica na Sajmu izlažu svoje najbolje radove koje smo izvukli iz njihovih glava i ateljea i koji će napokon oživjeti u našoj galeriji. Radovi su to koji će se rado „udomiti“ 🙂 

Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata sa širom javnosti. Tijekom jednodnevnog događaja izlagačice i izlagači će prikazati svoje radove, povezati se s građankama i građanima te potencijalno stvoriti prostor za buduće suradnje. 

Studenticama i studentima prilika je ovo i za stjecanje praktičnog iskustva, razvoja prezentacijskih vještina, dok će se javnosti prezentirati prednost unikatnog umjetničkog rada u odnosu na komercijalni proizvod. 

Od nas za vas. 

Izlažu: Lana Deković, Lea Labrović, Antonela Brenko, Doria Valković, Vanna Janković, Tonka Špoljar, Maja Mičić, Matea Katić, Linda Korotaj, Paula Krnjić, Mirna Gusić, Kristina Čehulić, Juraj Makarun, Claudia Kuzmić, Edo Hrženjak, Matea Zeman, Josipa Baljak, Nikolina Janjić, Petra Arežina, Ana Marija Lončar, Anja Krizmanić, Anja Glavočević, Dominik Višnjić, Filip Novak, Nora Bolanča, Karla Unušić, Mariana Ban.

Satnica:

Facebook događaj