31. svibnja 2023.

Sajam studentskih radova – proljetno izdanje 2023

SAJAM STUDENTSKIH RADOVA Petak, 2. lipnja 2023. od 15 do 20 sati
Galerija SKC (Kružna ulica 6, Rijeka)
Ulaz slobodan

Svoje radove izložili su mlade umjetnice i umjetnici: Ana Mađerić, Aneli Sošić, David Adulmar, Dominik Višnjić, Ela Štefanac, Filip Novak, Ivana Babić, Kaja Resman, Klara Dujmović, Lara Šebelja, Lorena Milković, Lucija Brajković, Lucija Maržić, Marija Konfic, Mateja Ozmec, Raul Majkus, Sarah Klešin, Stjepan Pranjković, Tea Domislović, Timna Malešević, Tonka Špoljar, Vanna Janković, Katarina Draženović, Doris La Mazza.                


NAJAVA

Sajam studentskih radova vraća se u Galeriju SKC! Pozivamo vas da se upoznate s radom APURI studentica i studenata i sa sobom ponesete neke od njihovih radova.
Zakačite se za umjetnost. Zakačite umjetnost.

Sajmom radova, koji se već tradicionalno održava u Galeriji SKC, nastojimo stvoriti prilike za nova poznanstva, zabavu, učenje, razgovor, ali i priliku da svi zainteresirani pronađu originalno i unikatno umjetničko djelo kojeg će poželjeti ponijeti kući. Spajamo tako ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti koji se predstavljaju riječkoj publici. Čak 20-ak autora i autorica na Sajmu izlažu svoje najbolje radove koje smo izvukli iz njihovih glava i ateljea i koji će napokon oživjeti u našoj galeriji. Na izložbi će biti prezentirani različiti radovi i rukotvorine – od slikarskih i kiparskih radova, crteža i grafika pa sve do printeva, tekstila, torbi i odjeće!
Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata sa širom javnosti. Tijekom jednodnevnog događaja izlagačice i izlagači će prikazati svoje radove, povezati se s građankama i građanima te potencijalno stvoriti prostor za buduće suradnje.

A kako je to izgledalo na zimskom izdanju Sajma studentskih radova, pogledajte u promo videu Gee Rajić, APURI studentice: SAJAM STUDENTSKIH RADOVA, zima 2022.

FB događaj

Instagram