02. listopada 2020.

Postani dio studentskog žirija – STIFF 2020

SKC traži studentice i studente koji će postati dio studentskog žirija STIFF festivala. Ove godine, od 26. do 29. studenog, u Art-kinu Croatia održava se sedmo izdanje Međunarodnog studentskog filmskog festivala na temu “Zvuk”.

STIFF i ove godine slaže žiri koji radi u timovima. Jedan za igrani, jedan za dokumentarni te jedan za animirani film. U svakom timu nalaze se 3 člana: etablirani filmski autor/autorica, mladi redatelj/redateljica te student/studentica.

Takvom strukturom timova želimo omogućiti studenticama i studentima učenje od profesionalaca kao aktivnih članova žirija, kao i spajanje hrvatskih profesionalca s mladim autorima iz inozemstva, potičući suradnju, umrežavanje kao i razmjenu ideja. Žiri ima slobodu dodjeliti i posebna priznanja za izvrsne filmove iz programa, dok publika igra veliku ulogu glasajući za najbolji film po njihovom mišljenju.

Stoga ukoliko si zainteresiran/zainteresirana postati dio žirija, detaljnije informacije prouči u OPISU POSLA VOLONTERSKE POZICIJE – ŽIRI te ispuni PRIJAVNI OBRAZAC .

Rok za prijavu je 10.10.2020.

Napomena:
Obrazac se ispunjava isključivo pomoću elektroničkog identiteta Sveučilišta u Rijeci (AAI@EduHr korisnička oznaka/e-mail i zaporka). Studentice_i se trebaju ulogirati s _____________@student.uniri.hr.

Također, više informacija možeš pronaći na mrežnim  i  Facebook stranicama STIFF-a.