22. rujna 2022.

Postani dio 9. STIFF žirija – volontiraj!

POSTANI DIO STIFF ŽIRIJA – 2022 
Međunarodni studentski filmski festival (STIFF) i ove godine slaže žiri koji radi u timovima – jedan za igrani, jedan za dokumentarni te jedan za animirani film. Svaki tim sastoji se od 3 člana: etablirani filmski autor/autorica, mladi redatelj/redateljica te student/studentica.

Takvom strukturom timova želimo omogućiti studenticama i studentima učenje od profesionalaca kao aktivnih članova žirija, ali i spajanje hrvatskih profesionalca s mladim autorima iz inozemstva, potičući suradnju, umrežavanje i razmjenu ideja. Žiri ima slobodu dodijeliti i posebna priznanja za izvrsne filmove iz programa, dok publika igra veliku ulogu glasajući za najbolji film po njihovom mišljenju.

Ukoliko želiš postati dio žirija, detaljnije informacije prouči u OPISU POSLA za volontersku poziciju ŽIRI te ispuni PRIJAVNI OBRAZAC .

Rok za prijavu je 15. listopad 2022.

Zaigraj se s nama u riječkom Art-kinu od 24. do 27. 11. 2022. na 9. STIFF-u!


Međunarodni studentski filmski festival (STIFF) prvi je hrvatski međunarodni festival posvećen isključivo studentskom i debitantskom filmu. Pokrenut 2014. godine u produkciji Filmaktiva i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, odvija se u riječkom Art-kinu.