27. svibnja 2019.

NATJEČAJ ZA IDEJNO RJEŠENJE I IZRADU LOGOTIPA “KAMPUS KREATIVNOG TIMA”

Poziv na NATJEČAJ za idejno rješenje i izradu logotipa “Kampus kreativni tima”
Rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, na prijedlog Izvršnog odbora Kampus kreativnog tima, raspisuje NATJEČAJ za idejno rješenje i izradu logotipa “Kampus kreativnog tima” te poziva sve studentice i studente Sveučilišta u Rijeci da se prijave.

Kao nositelj inicijative u zajednici Sveučilišni Kampus, Sveučilište u Rijeci odabrano je za partnera za provedbu aktivnosti u sklopu programskog pravca 27 susjedstava koji je dio projekta Europska prijestolnica kulture Rijeka 2020. U sklopu navedenog, Sveučilište u Rijeci je kao dio aktivnosti na programskom pravcu „27 susjedstava“ oformilo širu radnu skupinu pod nazivom Kampus kreativni tim (KKT) u kojoj sudjeluje veći broj profesora, asistenata, kulturnih djelatnika i studenata te operativni tim, Izvršni odbor KKT-a.
Dugoročni cilj KKT-a i je otvaranje i približavanje Sveučilišnog Kampusa na Trsatu široj društvenoj zajednici odnosno uključivanje lokalnog stanovništva u provedbu zajedničkih projekata i događaja na Kampusu
Oblikovanje vizualnog identiteta Kampus kreativnog tima jedna je od aktivnosti u okviru koje se raspisuje predmetni Natječaj za idejno rješenje i izradu logotipa “Kampus kreativnog tima”. .

Neki od uvjeta natječaja:

Za sva pitanja, slobodno nam se obratite na mail adresu: kristina.tolic@uniri.hr ili putem telefona 051 584 861
Detaljnije uvjete natječaja preuzmite na poveznici!

Pravila natječaja za logo KKTDownload
Odluka o raspisivanju natječaja za logo KKTDownload