13. ožujka 2024.

Impulse festival: Izložba The Taste Of The Pit

Utorak, 23.04.2024. u 20.30, Galerija SKC, Rijeka

Mladi audiovizualni entuzijast Pavle Kocanjer aka Vjetroslav Prdinski predstavlja svoj novi fanzin i prateću (putujuću) izložbu “The Taste Of The Pit”. Kako sam kaže: “U fanzinu i izložbi možete vidjeti jedne od najboljih i najintenzivnijih punk koncerata u posljednjih 5 godina.” Pavle je sa svoja dva benda u kojima svira (Left to Starve i Rules) obišao cijelu Europu, pa su tako osim Hrvatske u selekciji i druge zemlje. Izložba se sastoji od 30 koncertnih fotografija koje nisu u fanzinu, a svi zainteresirani moći će kupiti fotografije i/li fanzin.

Izložba ostaje otvorena do subote 27.4.2024., a može se pogledati u radno vrijeme Galerije SKC (radnim radom i subotom, od 17 do 20 sati).

11. izdanje Impulse Festivala održat će se od 22. do 28. travnja 2024. Impulse je klupski boutique festival koji spaja gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe i urbane kulture. Događanja koji se odvijaju tijekom trajanja festivala kroz različite medije tematiziraju glazbu, koja je okosnica i poveznica festivala, u duhu čega je i njegov slogan – “glazba je svugdje”.

Facebook


Organizaciju Impulse Festivala 2024. potpisuje Distune promotion u suradnji sa SKC Sveučilišta u Rijeci. Ovogodišnje izdanje djelomično je financijski podržano od Ministarstva kulture i medija, Grad Rijeka, HDS-ZAMP, Zaklada Kultura nova. Za festivalske vizuale zaslužan je Studio Praksa.