06. rujna 2019.

DRUGI CIKLUS “Pametnih STEM radionica”

Ovim putem vas pozivamo da se odazovete na drugi ciklus „Pametnih STEM radionica“ u organizaciji  Centra za mikro- i nanoznanosti i tehnologije te uz sudjelovanje Odjela za biotehnologiju i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Radionica će se održati u utorak 17. rujna 2019., s početkom u 12:00 sati. u Centru za mikro- i nanoznanosti i tehnologije.

Radionice su namijenjene djeci predškolskog i školskog uzrasta (od 5 do 15 godina) te, naravno, široj javnosti koja će se upoznati s osnovama rada na STEMI robotima, osnovama 3D tiska i skeniranja, pametnim tehnološkim rješenjima, korištenjem svjetla u biomedicini i terapiji, o imunologiji te o ulozi STEM područja u demokratskom društvu.

Svi uključeni znanstvenici imaju dugogodišnje iskustvo u znanstvenom i nastavnom radu te popularizaciji znanosti.

Na kraju ciklusa radionica, na proljeće 2020. godine, najaktivnijeg/ju polaznika/cu čeka nagrada STEMI heksapod robot!!

Kako smo se zabavili na prvom ciklusu pogledajte na poveznici. I ovog puta se veselimo se vašem odazivu i ugodnom druženju! Dobrodošli ste proslijediti poziv.

Za sve dodatne informacije obratite se na mail prof. Zeleniki: sasa.zelenika@riteh.hr.

Projekt „Pametne STEM radionice“ financira Sveučilište u Rijeci, strateški i programski partner u provedbi projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u sklopu programskog pravca 27 susjedstava – Susjedstvo Kampus.