UKLJUČI SE U RAD SKC-a

Studenti se u rad SKC-a mogu uključiti na dva načina. Prijavom vlastitih projekata na natječaj i volontiranjem. SKC će osigurati financijska sredstva za kvalitetne studentske projekte te će im osigurati prostore za provedbu projekata. Isto tako pozivamo  sve studente koji su željni stjecanja znanja i iskustva u kreiranju, produkciji i organizaciji kulturnih sadržaja da nam se pridruže i postanu dio SKC-ovog volonterskog tima.  

 photo-by-nina-zimmermann-2

Natječaj za studentske projekte iz kulture i umjetnosti

Natječaj za studentske projekte iz kulture i umjetnosti u 2014 godini biti će objavljen na stranici natječaji krajem prosinca 2013. Na ovaj natječaj će se moći prijaviti studenti, grupe studenata, studentske udruge te studentske udruge u partnerstvu s umjetničkim udrugama i organizacijama.

SKC će osigurati financijska sredstva za odabrane projekte te će pružiti mogućnost korištenja prostora kojima upravlja ili su mu dani na korištenje. Riječ je o prostorima Palacha, Filodrammatice i Hartere koje će SKC-u i partnerima s nezavisne kulturne scene na upravljanje dati Grad Rijeka, a moguća je i korištenje prostora na kampusu, prije svega „Akvarija“, no po potrebi i ako postoje uvjeti mogu se koristiti i drugi prostori Sveučilišta.

  ussud_masa_drndic     Uključi se u rad Studentskog kulturnog centra

SKC traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente koji će postati dio njegovog produkcijsko-organizacijskog tima. Ako ste željni stjecanja znanja i iskustva u kreiranju, produkciji i organizaciji kulturnih sadržaja ili nalazite da biste bili vješti u novinarstvu, dizajnu ili marketingu, kao voditelj društvenih mreža, fotograf ili snimatelj, priključite nam se. Potrebno je poslati kratki životopis i motivacijsko pismo ( s kratkim opisom dosadašnjih iskustva i područja interesa).

Uključi se