Studentska predstava “U iščekivanju”

Studentska predstava "U iščekivanju" održat će se 21., 22. i 23. lipnja 2021. godine.

U ponedjeljak 21. lipnja, početak prikazivanja je u 21 sati u Filodrammatici. Za preostala dva termina, početak prikazivanja je 19:30

Ulaz je besplatan uz obaveznu rezrvaciju mjesta na email: predstavauiscekivanju@gmail.com

O predstavi:

Kad si zadnji put nešto čekao/la? Jesi li to isto i dočekao/la? Vrtiš li se često sa životom u krug? Koliko puta si odustao/la od čekanja? Mrziš li svoja iščekivanja? Znaš li odgovore na ova pitanja? Možda na iste ne znaju odgovoriti ni sami likovi iz predstave ‘U iščekivanju’ no oni se istinski (ne)trude pobjeći iz svoje svakodnevice u kojoj su se zatekli. Zatečeni u nedefiniranom prostoru dvojica neimenovanih likova traže svoj put ka izbavljenju, traže svoje bolje sutra, no pitanje je hoće li ikada uspjeti u tome.
Ova duo drama nastala je iz samih glumaca koji su kroz eksperimente bivanja u prostoru u dužem vremenskom periodu s minimalnim brojem rekvizita istražili što to znači biti zatvoren, izoliran čekajući ono što ne znaš kad će doći. Predstava je nastala prema motivima djela S. Becketta ‘U očekivanju Godota’ i autorski je projekt studenata Glume i medija pri Akademiji Primjenjenih umjetnosti u Rijeci.

Glume: Ivan Raffaelli i Toni Kukuljica
Režija: Klara Modrić
Asistentica režije i vizualni identitet: Ena Jagec
Oblikovanje svjetla i tehnika: Aleksandar Filo

Zahvale: doc.art. Valentina Lončarić, doc.art. Nataša Antulov, Nensi Radman

Termini: 21., 22., i 23.lipnja u 19:30
*zbog ograničenog broja mjesta u publici rezervaciju vršite na: predstavauiscekivanju@gmail.com


Kako je to izgledalo:


Voditeljica projekta je APURI studentica Klara Modrić, a projekt se izveo uz financijsku potporu Sveučilišta u Rijeci - Studentskog kulturnog centra.