SKC poziva – Izložite svoju izložbu na UNIRI panelima

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci i ove godine poziva zainteresirane sveučilišne djelatnike i djelatnice kao i studente i studentice svih riječkih sastavnica da se prijave za izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim UNIRI panelima na Kampusu.

Deset dvostranih UNIRI panela postavljeno je na Kampusu u okviru programa Susjedstva Kampus, programskog pravca 27 susjedstava, Rijeka 2020 – EPK.

Na panelima je do sada uspješno izloženo 20ak različitih izložbi koje su proizašle iz aktivnosti profesorica i profesora te studentica i studenata riječkog Sveučilišta te gostujućih izložbi.

Izložbenim panelima Sveučilište u Rijeci nastoji poticati razmjenu znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva. Stoga pozivamo sve da se prijave za izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim UNIRI panelima na Kampusu i u 2023. godiniIzložbe prijavljujete putem obrasca, a upute i detalje o prijavi možete pronaći na SKC mrežnoj stranici ili ih preuzeti na poveznici.

Također, za podršku se možete obratiti i Studentskom kulturnom centru na telefonski broj 051 – 584 – 860 ili na e-adrese skc@uniri.hr/ kristina.tolic@uniri.hr.

NAPOMENA: Za rezervaciju termina potrebno ispuniti obrazac. Slobodne termine pravovremeno ažuriramo, a prijave će biti otvorene do rezervacije svih termina.