Predstavljanje kalendara Galerije SKC 2020.

Kalendar Galerije SKC 2020 objedinjuje radove 13 autorica i autora koji svoje crno - bijele likove smještaju na određenu lokaciju u Rijeci i okolici, a to su: Kampus, Art kino, Kont, Lukobran, predgrađe Rijeke, riječka zvjezdarnica, Učka, Pećine, Rastočine, Trsatske stube, Palach, Trsatska gradina - potičući korisnice i korisnike da svaki mjesec barem jednom ponovno posjete ili nanovo pronađu po jednu od ovih lokacija i upoznaju Rijeku na poseban i nov način.
Trik godišnjeg kalendara Galerije SKC je u papiru koji nije plastičan, i samom dizajnu punom prostora za osobne bilješke.
Kalendar je besplatan!

autorice i autori: Stjepan Pranjković, Dean Hamer, Marko Zurak,  Ana Juršić, Nikolina Janjić, Luna Strmotić, Daria Morosin,  Karlo Laić, Josipa Baljak, Noemi Ribić, Elena Apostolovski, Simona Uzelac, Katarina Musap - studentice i studenti primijenjene umjetnosti, likovne pedagogije, vizualnih komunikacija, kulturologije i animacije. 

grafički uredila: Simona Uzelac

uredila: Elena Apostolovski

korektura: Jana Ažić

tisak: tiskara Zambelli

Besplatan primjerak kalendara Galerije SKC moguće je preuzeti u utorak, 21. siječnja od 17 do 20 sati kada će se u prostorima Galerije SKC odviti predstavljanje kalendara i druženje sa autorima.