Rekonteksualizacija – multimedijalna izložba

Multimedijalna izložba studentica i studenata diplomskog studija Medijskih umjetnosti i praksi, Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci otvara se u petak, 20.5., u 20 sati (Galerija SKC).

skc galery
Kolegij Rekontekstualizacija je pod vodstvom docenta Tomislava Brajnovića. Izložba će uključivati radove studenata i studentica I i II godine MAP studija te radove dvaju studentica prve generacije MAP studija. Studenti proispituju kontekste unutar kojih formiraju svoju umjetničku praksu, baveći se vremenom, prostorom i kontekstom kao potencijalnim materijalima za oblikovanje umjetničke ideje sredstvima remedijacije, aproprijacije i sličnih suvremenih tehnika u praksi.

Izlažu: Dominik Grdić, Carry Lee Hent, Michel Mesarić, Liberta Mišan, Lucija Polonijo, Sara Salamon, Sanjin Simčić, Romina Tominić, Renata Petani i gošća iz Nove Gorice (VŠU) – Rawan Hourani.

Izložba, uvrštena u program Reli po galerijama, otvara se u petak, 20.05. u 20:00h, u prostorima galerije SKC (Kružna ulica). Izložba ostaje otvorena do nedjelje i moguće ju je razgledati isključivo u periodu od 17:00 – 20:00h.

Kako je bilo? POgledaj.

Kategorije: