Otvorenje izložbe “Croatia in the eyes of EVS volunteers”

U Galeriji SKC (OKC Palach) 15.1.2016. s početkom u 19:00 sati održat će se otvorenje izložbe slika i videa  “Croatia in the eyes of EVS volunteers”- europskih volontera Udruge Žmergo i prezentacija programa Europske volonterske službe, a nastupit će i Melanija Acoustic live.
EVS izlozba_15 01 2016
....
Nakon skoro godinu dana boravka u Hrvatskoj, Marta Bilska iz Poljske i Samuel Cebreiro Fernández iz Španjolske, EVS volonteri Udruge Žmergo iz Opatije, pripremili su izložbu slika i videa “Croatia in the eyes of EVS volunteers” (Hrvatska očima EVS volontera). Otvorenje izložbe će se sastojati od prezentacije programa Europske volonterske službe te volonterskih aktinosti u Udruzi Žmergo, a mladi ljudi će moći dobiti informacije o mogućnostima koje pruža program Erasmus+. Uz sve navedeno, događaj se upotpuniti glazbeni zvuci pjevačice Melanije Purić.
Izložba “Croatia in the eyes of EVS volunteers” predstavlja 12 mjeseci rada u Udruzi Žmergo te mnogih putovanja i upoznavanja hrvatske prirodne i kulturne baštine kroz oči volontera Marte i Samuela.
Izložba će biti otvorena za sve posjetitelje do 22. siječnja 2016. radnim danom od 16 do 20 sati.

Europska volonterska služba, popularno nazvana EVS, dio je EU programa Erasmus+, a omogućava mladima od 17 do 30 godina da volontiraju do godine dana u nekoj od europskih zemalja. Troškovi puta, smještaja, hrane, vize i osiguranja su pokriveni sredstvima projekta, a uz to, volonter dobiva i džeparac na mjesečnoj bazi. Udruga Žmergo akreditirana je za slanje, primanje i organizaciju EVS aktivnosti.

Za više detalja slobodni ste obratiti se Udruzi Žmergo na mailerasmus@zmergo.hr ili telefon 051 271 459.

Kategorije: