Izložba studentskih radova

Zajednička suradnja u formi izložbe rodila se prošle godine kao rezultat brojnih promišljanja i dubokoumnih razgovora o umjetničkoj sceni današnjice. Budući da je prošlogodišnji odaziv bio prevelik da bi izdržao skroman habitus mladih umjetnika, ovogodišnja ‘eksplozija umjetnosti’ desit će se u galeriji Studentskog kulturnog centra Rijeka – galeriji SKC – prostoru koji će primjereno nahraniti sve apetite. Pozvani ste uživati estetskoj simfoniji koju su za Vas mladi pojedinci, pod okriljem matičnih akademija, neumorno promišljali i stvarali.
Problem određivanja teme i pronalaska zajedničke ideje nadjačan je ignoriranjem istog. Bez posebnog dogovora odlučeno je da se svaki umjetnik bavi tematikom koja mu je bliska ili pak da se upusti u intuitivni eksperiment. Stoga očekujte pregršt različitosti, kako konceptualnih, estetskih, tako i medijskih.
Ova izložba je značajni trenutak u karijeri mladih izlagača. Stoga, u suradničkom duhu i pozitivnoj atmosferi, pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj.

Izlažu:

Filip Pilj
Ana Jurčević
Petar Pinčić
Nikola Gačić
Stjepan Pranjković
Tara Beata Racz
Simona Uzelac
Marko Zurak
Saša Babić
Alba Miočev
Emanuela Lekić
Bojana Modalek

Otvorenje izložbe održat će se u petak, 1. 9. u 19 sati, u Galeriji SKC (Palach), a izložbu se može pogledati do 8. 9. 2017., radnim danom od 18 do 21 sato.

Dizajn plakata: Filip Pilj

Kategorije: