.drugost – otvoren poziv!

Već tradicionalno SKC podupire super projekt "Studentski fanzin .drugost", za čije je ovogodišnje izdanje upravo izašao poziv za dostavu radova kojeg prenosimo niže u nastavku...

Drage studentice i studenti kulturalnih studija, vaše uredništvo se ove godine izmijenilo, ali s ništa manjom željom da zaprimamo zanimljive radove. Zahvaljujemo starom uredništvu koje nam je prenijelo sva potrebna znanja, i Studentski kulturni centar Rijeka koji prepoznaje naš rad te nam je i ovoga puta, iako smo u nešto drugačijem sastavu, ukazao povjerenje i podršku. Samim time, sa zadovoljstvom ovaj semestar započinjemo otvaranjem poziva za prikupljanje radova za četvrti broj fanzina! Kao i prethodna dva broja, i ovaj će biti objavljen u online i u pisanom izdanju.

Nakon mnoštva interesantnih tema kojih smo se dotakli u prošlom broju - od odnosa moći, preko diskursa, pa sve do vizualne komunikacije - jedva čekamo vidjeti što će nam ovogodišnji radovi donijeti!

UVJETI I PRAVILA

Kako bi vama i sebi u najvećoj mjeri olakšali, nastavljamo praksu primanja radova koji su u skladu sa uputama o citiranju i parafraziranju, kao i pravilnog sastavljanja popisa literature. Njih možete pronaći na slijedećem linku: bit.ly/fanzindrugost. Molimo vas da se istih pravila držite jer radove koji nisu u skladu sa njima nažalost nećemo moći uzeti u obzir. Također, na navedenom linku možete pronaći i dosadašnje brojeve fanzina.

KAKVE RADOVE ZAPRIMAMO?

Fanzin .drugost i ove godine ima cilj objaviti radove raznih poučnih, zabavnih i upečatljivih tematika, te dati priliku studentima da ih predstave širem čitateljstvu. Stoga vas pozivamo da šaljete bilo koje vrste radova i tekstova; seminare, znanstvene radove, istraživanja, eseje… Broj radova koje možete poslati nije ograničen, pa slobodno pošaljite i više njih!

KAKO POSLATI RAD(OVE)?

Svoj(e) rad(ove) možete slati na e-mail: fanzin.drugost@gmail.com

Radove zaprimamo do 01.05.2023.g. Veselimo se čitanju vaših radova!


Voditeljica projekta je FFRI studentica Lucija Ćurković (uz kolegice iz grupe Grupica), a projekt se provodi uz financijsku potporu Sveučilišta u Rijeci - Studentskog kulturnog centra.