19. studenoga 2014.

7. koncert hrvatskih studenata medicine

 

aea275893e7861b8384a952edcbaab9e

Grupa studenata / voditeljica: Dolores Marinić

Organiziran je još jedan u nizu koncert klasično popularne glazbe. Nastupili su izvođači sa Medicinskih fakulteta u Rijeci, Osijeku i Ljubljani kao i Zbor „Lege artis” s Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Publika je do kraja ispunila Mramornu dvoranu povijesnog i pomorskog muzeja u Rijeci a prikupljeni novčani prilog je doniran Udruzi za skrb autističnih osoba Rijeka.

 

 

 

……

…..

 

19. studenoga 2014.

6. koncert hrvatskih studenata medicine

Izuzetna nam je čast pozvati Vas i ove godine na 6. koncert hrvatskih studenata medicine u humanitarne svrhe, koji će se održati u petak, 28. studenog 2014. s početkom u 19:30 sati, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u Rijeci.

6.koncert stud.medicine

Ulaz je besplatan, a svi zainteresirani mogu na ulazu u Mramornu dvoranu darovati novčani prilog za članove Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom “Klub Srce Rijeka”, čiji će članovi nazočiti i nastupiti na koncertu.

Uz garantiranu kvalitetnu glazbu, želimo da nam se pridružite i svojim dolaskom uveličate ovaj prvoklasni akademski događaj. Pozivnicu Vam dostavljamo u privitku ovog e-maila.

Srdačan pozdrav
Organizacijski odbor 6. KHSM