Otvorenje izložbe “Naša putovanja, vaši snovi”, Natalije Stefanović i Brune Nedoklan

Galerija SKC Vas poziva na otvorenje izložbe “Naša putovanja, vaši snovi” autorskog dua Natalije Stefanović i Brune Nedoklan. Otvorenje je u subotu 24. ožujka 2018. u 20h u prostorima Galerije SKC, u  Palachu. Izložbu je moguće pogledati radnim danom do 30. 3. 2018. od 17 do 20 sati.

BUNT-za-cover-stranice5 (1)

 

Na svojim širokopojasnim putovanjima autorice - Natalija Stefanović i Bruna Nedoklan "ulaze u interakciju s velikim povijesnim personama i uvijek prisutnim malim čovjekom", miješajući posao i zadovoljstvo, dobročinstvo i dekadenciju, politiku i prijateljstvo, one svoja svakidašnja iskustva zapisuju i slažu u jedan posve nesvakidašnji putopis.

Izložbom “Naša putovanja, vaši snovi“, Galerija SKC otvara programski ciklus pod nazivom “Bunt”. Kroz ovaj ciklus izložbi i događanja želi se ukazati na razne umjetničke i kulturne prakse koje problematiziraju odnose moći, politički kontekst u kojem živimo, pružajući nam tako alternativna i kreativna rješenja u kreiranju drugačijeg društva. Galerija postaje društvenim prostorom u kojem se kroz izložbe, predavanja i diskusije promišljaju i identificiraju problematike tekućeg vremena. Aktualne voditeljice galerije i kustosice ciklusa "Bunt" su Daria Morosin i Elena Apostolovski.

Kategorije: ,