Carmen / Eva / Foliot

Tri različita projekta (Carmen, Eva, Foliot) dio su završne produkcije diplomantica diplomskog studija MAP APURI, kolegija Scenografski prostori. Njihovo predstavljanje u HKD-u na Sušaku, pokazao se kao jedinstven primjer prezentacije diplomskih radova u cjelovitu cjelovečernju izvedbu.     Untitled1
 EVA
Voditeljica: Aleksandra Ana Buković
Projektom se predstavila multimedijalna plesna izvedba prožeta elementima izvedbenih umjetnosti, videa i performansa te je uključila rad na: objektima, kostimu; pokretu; video projekcijama; produkciji zvuka te light designu.
.....   ....   8370ce70e4c0f40ae8f71aa991a05847_gallery_l

CARMEN

Voditeljica: Renata Fugošić
Projekt je objedinio video, zvuk, pokret, ples, dramski tekst i sam tijek izvedbe u jednu interakcijsku cjelinu. Gledatelji su uz standardni audio-vizualni dojam izvedbu doživjeli i kroz ostala osjetila kao npr. okus i miris. Likovnim i tehničkim postupcima potkrijepila se priča pritom služeći se procesom eksperimenta.
  Untitled23  
FOLIOT
Voditeljica: Liberta Mišan
„Foliot“ je kazališna predstava s elementima happeninga u trajanju od 35 minuta. Ujedinjeno je šestoro izvođača koji dolaze iz vrlo različitih polja «stvaranja». Postignuti umjetnički rezultati proizlaze iz eksperimentalnog pristupa idejama o nenasilnoj participaciji, izvođaču kao objektu, sukobu koncepata polikronog i monokronog vremena.
   

Kategorije: